OmaAkatemia


OmaAkatemia on tiedon ja taidon kultakaivos juuri sinulle! Ravintola-ala on joka hetki muuttuva ja uusiutuva ala, ja nimenomaan siksi henkilökunnan kehittäminen on välttämätöntä. Valitettavan usein tuntuu kuitenkin siltä, että aikaa valmennukselle on vaikea löytää, jatkuvasta, johdonmukaisesta sparrauksesta puhumattakaan. Koutsien OmaAkatemia on ratkaisu tähän! Säästämme yrittäjän ja johdon aikaa valmentamalla juuri sinun henkilökuntaasi juuri sinun yritykseesi muovattujen yksilöllisten koutsausten avulla! Me teemme myös Urapolku-palvelussamme vuorovastaavia, vuoropäälliköitä ja ravintolapäälliköitä, mutta totta kai haluamme valmentaa koko joukkoasi ennen kaikkea kokonaisuutena.Tervetuloa OmaAkatemiaan, tervetuloa ravintola-alan tulevaisuuteen, tervetuloa Koutsien kumppaniksi!

OmaAkatemian sisältö ja valmennukset rakennetaan

4 pääteeman ympärille.

Rakennetaan yhdessä

yrityksellesi OmaAkatemia

Alla oleva esimerkki voisi olla sinun ravintolasi näköinen,

OMA DYNAAMINEN

VALMENNUSYMPÄRISTÖ

OmaAkatemia


Koutsit Groupin järjestämät ravintola-alan valmennukset mahdollistavat valmennuskumppanuuden synnyn, jossa Oma Akatemian mahdollisuutena on tuoda valmennusmateriaalit työyhteisösi saataville. Akatemiassa voit myös opiskella verkkokursseja ja muita valmennuksiimme liityviä materiaaleja yhdessä työyhteisösi kanssa.

Näet sinulle avautuneet valmennusmateriaalit kurssivalikostasi.

Tervetuloa Akatemiaan!

Meidän yrityksemme, meidän tarinamme


Rakennamme yrityksesi liikeideaa sekä ajatusta kunnioittavan kokonaisuuden, joka ei pelkästään näytä, vaan sisällön kautta myös tuntuu yrityksenne omalta ympäristöltä. Paikalta verkossa, jonne kutsumme työyhteisösi.


Meidän akatemiasisältömme:


Esimerkki sisällöstä, joka koostuu verkossa käytävistä valmennuksista, yksilökoutsauksista sekä sinun yrityksesi liikeidealle räätälöidystä sisällöstä. Raportoimme tarvittaessa myös henkilöstön kehittymisestä ja suorituksista.


VALMENNUSMODUULI
MEIDÄN BRÄNDI


Millainen on edustamme yrityksemme brändi?

VALMENNUSMODUULI
PALVELU


Mitä on loistava palvelu yrityksemme näkökulmasta?

VALMENNUSMODUULI
MYYNTI


Kuinka me teemme myyntiä?

VALMENNUSMODUULI
MEIDÄN BAARI


Kuinka työskentelemme MEIDÄN baarissa?

VALMENNUSMODUULI
À LA CARTE


Ravintolamme à la carte toiminta.

VALMENNUSMODUULI
LOUNAS


Lounasvuoro ravintolassamme.

VALMENNUSMODUULI
KOKOUS


Meidän oikeaoppinen kokouskauppamme ja kokousasiakkaan polku.

Rakentamiamme

OmaAkatemioita 2021

Tutustu Koutsien rakentamiin valmennusympäristöihin, joita rakennamme yritysten omiin tarpeisiin.Voimme ylpeinä todeta näiden yritysten ottaneen hypyn kohti palvelualojen tulevaisuutta!


TUTUSTU PERSONOITUUN
SISÄLTÖÖN YRITYKSEN LOGOSTA

RAKENNUSVAIHEESSA

RAKENNUSVAIHEESSA

RAKENNUSVAIHEESSA

Haluatko yrityksellesi OmaAkatemian? Varaa sinulle sopivin aika yhteydenotolle alla olevasta kalenteristamme.


OmaAkatemia FAQ


Miten avaan yritykselleni OmaAkatemian?

OmaAkatemia on osa Koutsien valmennuskumppanuutta, joka rakennetaan tarpeiden kartoituksen kautta. Kartoitus on ilmainen ja voit helposti varata nappia painamalla sinulle sopivimman ajan sivulla olevasta kalenteristamme.


Kuuluuko OmaAkatemia johonkin lisenssiin, jonka voin ostaa verkosta?

Ei. OmaAkatemia rakennetaan sinulle erikseen yhteydenoton ja kartoituksen jälkeen, mutta sen myötä saat lisenssin yrityksellesi KoutsitAkatemiaan sekä KoutsitBusinekseen.

 

Mitä OmaAkatemia maksaa yritykselleni?

Valmennusten laajuus sekä verkossa, että lähivalmmennuspäivinä määrää tapauskohtaisen hinnoittelun. Henkilöstön kehittymiseen ja osaamiseen satsaaminen on todella järkevä investointi yrityksellesi.

 

Saanko yritykseni jo olemassa olevan materiaalin OmaAkatemiaan?

Kyllä. Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole vielä suunnitellusti tehtynä yrityksesi materiaalia tai tarvitset uutta ilmettä yrityksellesi, saat halutessasi myös kauttamme lähes kaiken liikeideallesi tarpeellisen materiaalin suunniteltuina sekä valmiiksi toteutettuina. Käytämme yhdessä etukäteen sovittua tapauskohtaista hinnoittelua kauttamme tilattavaan materiaaliin.